ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ

Οριστικά «πράσινος» ο Έλιοτ Ουίλιαμς!

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ, Ελιοτ Ουίλιαμς, με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει μέσω twitter.

Οριστικά «πράσινος» ο Έλιοτ Ουίλιαμς!

Οπως σας γράψαμε από χθες αργά το βράδυ, οι «πράσινοι» ήταν κοντά στην απόκτηση του 26χρονου παίκτη από το NBDL, με θητεία στο ΝΒΑ. Ο Ουίλιαμς που αγωνίζεται στο 2 και στο 3, φημίζεται για την ικανότητα του στο σκοράρισμα, ενώ έχει και καλό σουτ έξω από τα 6,75μ, κάτι που φαίνεται και από τα ποσοστά του με τη φανέλα τη Σάντα Κρουζ (28.5 πόντοι μ.ο με 34% στα τρίποντα).

Ο ίδιος φρόντισε σήμερα να το… επιβεβαιώσει, διαδικτυακά,  κάνοντας retweet την είδηση αμερικανού σάιτ το οποίος αναφέρει πως υπέγραψε στον Εξάστερο!

055644

Να τονιστεί πως οι προσθήκες δεν θα σταματήσουν με τον Έλιοτ Ουίλιαμς και τον Μαρκίζ Χέινς, αλλά αναμένεται να αποκτηθεί και ξένος ψηλός.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 152.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.