ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Εύκολα στους «8»

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας της Καλαμάτας '80, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, στο βόλεϊ ανδρών.

Εύκολα στους «8»

Οι «πράσινοι», φάνηκαν συγκεντρωμένοι και με εξαίρεση το πρώτο σετ, πήραν με άνεση τα επόμενα δύο, για να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση, σε μία αναμέτρηση όπου έδωσαν δυναμικό «παρών» και φίλοι του «τριφυλλιού».

ÊÁËÁÌÁÔÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο πρώτο σετ και κόντραραν το «τριφύλλι» μέχρι το 16-16, καθώς από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά τριών πόντων (16-19), για να πάρει τελικά το πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και με προβάδισμα από τις αρχές του σετ (3-7 και 8-16), δε δυσκολεύτηκαν να κάνουν και το 2-0 στα σετ, με 25-14.

ÊÁËÁÌÁÔÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Η Καλαμάτα, μπήκε καλά στο τρίτο σετ και κατάφερε να είναι κοντά μέχρι τα μισά (12-14), με τους «πράσινους» να κάνουν σε εκείνο το σημείο και πάλι ένα μεγάλο σερί, για να διαμορφωθεί το 25-17 που έφερε τη νίκη και την προκριση στους «8» της διοργάνωσης.

ÊÁËÁÌÁÔÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Τα σετ: 21-25, 14-25, 17-25.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας λ/, Σκαρτσίλης Γρ. λ/, Αποστολόπουλος, Βλάσσης Σκαρτσίλης Δ., Γιατράκος, Χανδρινός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπέλος, Πανταλέων, Μαρούλης, Γκιμαράες, Κανέλλος, Σούρδι, Πολυχρονιάδης λ/, Μπούρας λ/, Φερέιρα, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Ρούσης, Αγγελής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ