ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ, έφυγε με πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό από την αναμέτρηση με την Εφές, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Γκιστ

Ο Αμερικάνος άσος, θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και θα χάσει τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Πάτρας (15/2) και Αρκαδικό (18/2), ενώ η επιστροφή του θα γίνει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Απόλλωνα, δεν θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που ακολουθεί θεραπεία για τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ τις θεραπείες συνεχίζει και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.