ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε απολογία ο Ερασιτέχνης!

Σε απολογία κλήθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τα υβριστικά συνθήματα, που ακούστηκαν, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για την Α1 βόλεϊ γυναικών με την ΑΕΚ.

Σε απολογία ο Ερασιτέχνης!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για τα συνθήματα, που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (8/02), στο πλαίσιο της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί για τα συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά κι άλλων προσώπων. Βέβαια, το απίστευτο είναι ότι σ’ όλα τα γήπεδα ακούγονται υβριστικά συνθήματα, αλλά πάντα μόνο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία. Στην προκειμένη, υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η έδρα του, για κάτι που άλλοι δεν καλούνται καν σε απολογία!

Αναλυτικά: 

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ Νίκη Ρεβύθη καλεί σε απολογία την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 09:30:

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

•Το σωματείο ΜΓΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον έφορο του ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ – ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

•Το σωματείο ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και τον προπονητή του ΑΓΓΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 1/11/15 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και την αθλήτρια του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/12/15 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.