ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Όλοι στην Κυψέλη όπως ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ξέρετε!»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» την Πέμπτη στην Κυψέλη, στον κρίσιμο νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Α.Ο. Θήρας.

«Όλοι στην Κυψέλη όπως ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ξέρετε!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό «παρών» την Πέμπτη 18/2 και ώρα 19:00 στο κλειστό του Πανελληνίου, προκειμένου  να στηρίξει τις παίκτριες του γυναικείου βόλεϊ

Με την παρουσία σας και τη θερμή συμπαράσταση που ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ  ξέρετε να επιδεικνύεται όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα  τμήματα του Συλλόγου μας, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου.

Όλοι στην Κυψέλη!

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου από τις 17:45 και έως την έναρξη της αναμέτρησης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.