ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

ΠΑΟ, θρησκεία και στη Σκανδιναβία!

Ανακοινώθηκε η έναρξη της λειτουργίας του συνδέσμου “Scandinavia Gate 13” στη Στοκχόλμη, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη μακρινή Σουηδία να δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους για τον σύλλογο.

ΠΑΟ, θρησκεία και στη Σκανδιναβία!

Η ανακοίνωση

Στα 50 χρόνια της η Θύρα 13 είχε στη μοίρα της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί στην πιο βόρεια άκρη της Ευρώπης.

Ως παιδιά της 13 λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας του συνδέσμου μας “Scandinavia Gate 13” στη Στοκχόλμη, με διεύθυνση Fyrskeppsvägen 100, Johanneshov.

Η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο δεν μετριάζεται από αποστάσεις κι ας ζούμε μακριά από την αρρώστια μας και ο κόπος και ο αγώνας ετών έπιασαν τόπο. Πρώτος στόχος όλων μας πλέον να αγαπήσουμε μία στάλα παραπάνω το τριφυλλάκι μας.

Ζήτω ο μέγας Παναθηναϊκός!

Υ.Γ. Παντού είναι Λεωφόρος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ