ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ 3-0 ΤΑ ΦΙΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Και τώρα… Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη νίκη επί του Φιλαθλητικού με 3-0, με τον Γιώργο Ρούση να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες. Με καλή ψυχολογία οι «πράσινες» στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό!

Και τώρα... Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός μετά από την εντυπωσιακή νίκη επί του Α.Ο Θύρας και την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, ξεπέρασε και την κούραση, για να φτάσει σε μία εύκολη νίκη επί του Φιλαθλητικού με 3-0 σετ στο κλειστό της Κυψέλης.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και φάνηκε στο παρκέ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Ρούσης να χρησιμοποιήσει αρκετές νεαρές αθλήτριες, όπως τις Αγγελοπούλου, Παπαδοπούλου, Καστάνου και  Γιαννακοπούλου.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÖÉËÁÈËÇÔÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το ματς

Μπήκαν με φόρα από το Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή πολύ καλά στην αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκε να αποκτήσει γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα, με τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση να δείχνουν έτοιμες ώστε να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι.

Η μεγάλη διαφορά, που πήραν οι «πράσινες» από την αρχή του αγώνα, αφού μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, το σκορ είχε φτάσει ήδη στο 16-4, έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό του «τριφυλλιού», να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρές αθλήτριες.

Αυτό φυσικά δεν άλλαξε την εξέλιξη του πρώτου σετ, το οποίο έφτασε εύκολα στα χέρια του Παναθηναϊκού με το 25-7.

1411473

Πρόβλημα με Ρόγκα

Το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκε όπως το πρώτο με τις «πράσινες» να ανοίγουν το σκορ. Παρά το γεγονός ότι τα κορίτσια του Φιλαθλητικού ισοφάρισαν, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα και πάλι με 4-1. Πάρα το προβάδισμα ο Φιλαθλητικός, μετά από συνεχόμενα λάθη του Παναθηναϊκού, μείωσε στον πόντο για το 5-4.

Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ το «τριφύλλι» είχε διαφορά τριών πόντων με 8-5. Τα πολύ καλά σερβίς από πλευράς Παναθηναϊκού δυσκόλευαν τα κορίτσια του Φιλαθλητικού και έτσι οι πράσινες αύξησαν την διαφορά στο +8 (13-5). Το σκορ ήταν 16-7 (δεύτερο τεχνικό τάιμ- άουτ) όταν η Πένυ Ρόγκα έγινε αλλαγή καθώς ένιωσε μία ενόχληση στη γάμπα.

Η Μερτέκη με ωραίο καρφί έδωσε αέρα 11 πόντων 18-7, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με νεαρές αθλήτριες όπως η Παπαδοπούλου και η Καστάνου, ενώ τελικά το σετ τελείωσε με 25-12.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÖÉËÁÈËÇÔÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Τυπική διαδικασία

Το τρίτο σετ φαινόταν από την αρχή ότι θα έχει τυπικό χαρακτήρα. Τα κορίτσια του Ρούση πήραν προβάδισμα με 4-1 αλλά ο Φιλαθλητικός μείωσε άμεσα σε 4-3.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχες αύξησαν την διαφορά άμεσα και έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενες με 8-4.

Όσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε και το σκορ έφτασε ακόμα και 19-9. Η Κωσταντινίδου με δύο συνεχόμενους άσσους έκανε το 23-10 και τελικά οι «πράσινες» κατέκτησαν και το τρίτο σετ με 25-11.

1411475

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-11

Παναθηναϊκός (Ρούσης) Γκούζου 1 (1/1 επ.), Κάστανου 12 (9/14 επ., 3 άσοι), Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου 10 (3/9 επ., 6 άσοι, 1 μπλοκ), Μερτέκη 20 (16/27 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 62% υπ. – 25% άριστες), Τσίμα 1 (1/1 επ.), Ρόγκα -λ (40% υπ. – 20% άριστες) / Αγγελοπούλου -λ (28% υπ. – 25% άριστες), Γιαννακοπούλου 11 (5/14 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), Καββαδία 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ).

Φιλαθλητικός (Πράππας) Μαυροπάνου 3 (1/4 επ., 2 μπλοκ), Υφαντή 6 (6/23 επ.), Μπαζιάνα 1 (1/4 επ.), Δουλμπέρη, Μπάλα 1 (1 άσο), Τζούριτς 7 (6/21 επ., 1 μπλοκ, 24% υπ. – 12% άριστες), Αναγνωστοπούλου -λ (67% υπ. – 39% άριστες) / Γιαματζάρη, Χατζηελευθερίου 2 (1/10 επ., 1 μπλοκ, 22% υπ. – 11% άριστες), Μπουρλή, Γαλογαύρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ