ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε από νωρίς εκτός στόχων, αλλά όπως δηλώνει και ο Ράσμους Τελάντερ ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποχρέωση των παικτών είναι βγάζουν σε κάθε αγώνα, τον καλύτερο τους εαυτό.

Τελάντερ: «Να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Δανός αμυντικός, αναφέρθηκε στην καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα, εμφανίστηκε αισίοδοξος για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως οι παίκτες πρέπει να βγάζουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, για το σύλλογο και τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Ήταν σημαντικό για εμάς να δείξουμε μια αντίδραση μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σημαντική η νίκη, η ατμόσφαιρα είναι καλή και είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε το ματς της Κυριακής.

Είμαστε επαγγελματίες. Ασφαλώς και ήταν στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και φυσικά τα πλέι οφ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Για όλους. Για εμάς, το κλαμπ και την ομάδα. Και θέλουμε να δείξουμε καλό χαρακτήρα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δουλεύουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μικρές ομάδες, αμύνονται πολύ χαμηλά και δεν είναι εύκολο. Όπως το ματς με τον ΠΑΟΚ ίσως είναι διαφορετικό. Αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πρέπει να βελτιωθούμε. Να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα.

Γνωρίζω ότι είχαν κάποια προβλήματα, όμως ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Να παίξουμε επιθετικά, με καλό χαρακτήρα και μαχητικότητα. Είμαι πολύ αισιόδοξος στο δικό μου κομμάτι ότι θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν στην άμυνα και ότι δεν θα σκοράρουν. Και θα δούμε αν καταφέρουμε να σκοράρουμε κάποια γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.