ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Απόρθητο κάστρο το ΟΑΚΑ για τους Τούρκους (Vids)

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά έχει αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες από τη γειτονική χώρα και έχει το απόλυτο με ισάριθμα θετικά αποτελέσματα σε τρεις αναμετρήσεις, κόντρα σε Καρσίγιακα, Νταρουσάφακα και Εφές στο ΟΑΚΑ.

Απόρθητο κάστρο το ΟΑΚΑ για τους Τούρκους (Vids)

Ο φετινός μαραθώνιος της Ευρωλίγκα, έχει ρίξει στο δρόμο του Παναθηναϊκού, την «αφρόκρεμα» του τουρκικού πρωταθλήματος, αφού οι «πράσινοι» από την αρχή της σεζόν, έχουν αντιμετωπίσει ούτε λίγο ούτε πολύ και τις τέσσερις τουρκικές ομάδες που συμμετέχουν.

Η αρχή έγινε με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Καρσίγιακα, η οποία ήρθε με αξιώσεις στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, αφού ηττήθηκε καθαρά στη δεύτερη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των «πρασίνων», ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί στο top-16 της διοργάνωσης εκεί όπου βρήκε απέναντί του και τις υπόλοιπες τρεις ομάδες της γειτονικής χώρας.

Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές, έζησαν στο «πετσί» τους τις αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ακόμα δύο νίκες,  μ’ αυτή κόντρα στην Εφές να του δίνει και το περιθώριο να δει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς μια πιθανή «γκέλα» στο γήπεδό του, θα τον έβαζε σε πρόωρες περιπέτειες.

Έτσι, μια πιθανή νίκη σήμερα κόντρα και στη Φενέρ, θα του δώσει και το απόλυτο ποσοστό νικών στο γήπεδό του κόντρα στους γείτονες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά για τις ομάδες τους, αλλά ακόμα δεν έχουν γευτεί κάποια σημαντική επιτυχία.

Αναλυτικά τα’ αποτελέσματα κόντρα στις ομάδες της Τουρκίας.

22/10/15 Παναθηναϊκός – Πινάρ Καρσίγιακα 85-73

29/01/16 Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα 82-79

12/02/16 Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 83-78

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.