ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Με μαχητική ψυχή για τη μεγάλη νίκη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κυψέλη

Στην κατάμεστη Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (27/2, 21.00, Panathinaikos24.gr, Novasports3) τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση που «κλέβει» την παράσταση, στην 18η αγωνιστική της Volleyleague.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κυψέλη

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου, ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον «αιώνιο» αντίπαλο του στο κλειστό της Κυψέλης, σε μία αναμέτρηση όπου θα δώσουν δυναμικό «παρών» οι φίλοι του «τριφυλλιού», για να στηρίξουν τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Η βαθμολογική απόσταση μεταξύ των δύο, είναι μεγάλη, με τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και τον Ολυμπιακό στη 2η, όμως αυτό σε ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο, δεν παίζει καμία σημασία και αυτό θα προσπαθήσουν να δείξουν οι «πράσινοι», ώστε να πάρουν τη νίκη.

Όπως είπαμε, το κλειστό της Κυψέλης, αναμένεται να γεμίσει από τους φίλους του Παναθηναϊκού, που με τη φωνή τους θα δώσουν μία παραπάνω ώθηση ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που θα αφήσει και ελπίδες για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» 18η αγωνιστική

Κλειστό γυμναστήριο «Πανελληνίου» ,  21:00, Παναθηναϊκός Α.Ο – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., novasports 3

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος

Παρατηρητές: Ράπτης, Βασιλειάδης

Επόπτες: Αντωνόπουλος, Ράντσιου

Γραμματεία: Κορρέ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.