ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ

Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»!

Στην αποκάλυψη πως πρόθεση του Αντρέα Στραματσόνι είναι να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, προχώρησε ο Μλάντεν Πέτριτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Γερμανίας.

Πέτριτς: «Θέλει να μείνω ο Στραματσόνι»!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, πριν από λίγο καιρό, είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το φινάλε της σεζόν. Την ίδια στιγμή όμως, μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα, αποκάλυψε ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω στο μυαλό μου ότι αυτή η σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία μου. Ο νέος προπονητής μας, όμως, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο για εμένα. Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί αλλιώς θα το μετανιώσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.