Ερασιτέχνης

«Μην τους κάνουμε το χατίρι»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ο. Θήρας στο βόλεϊ Γυναικών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Α.Ο. Θήρας στο βόλεϊ Γυναικών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας μας και να τους υπενθυμίσει ότι απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον προσώπων κ.α.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 11/3/2016,  κλήση σε απολογία από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΠΕ, για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα κόντρα στον Γ.Σ. Ηλιούπολης στις 19/12/2015!

Το γεγονός ότι η κλήση έφθασε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. τόσο ετεροχρονισμένα, μας βάζει σε σκέψεις ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο στόχαστρο ενόψει των playoff. Είναι ενδεικτικό ότι η προηγούμενη κλήση για απολογία για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, είχε φθάσει στο Σύλλογο στις 16/2, οκτώ ημέρες δηλαδή μετά το παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να διαφυλάξουν την έδρα μας και να δείξουν  τη στήριξή τους με τη δυναμική τους παρουσία.

Η κατάμεστη έδρα μας σε κάθε αγώνα στο κλειστό του Πανελληνίου  και η διεξαγωγή  των αναμετρήσεων κάτω από άψογες συνθήκες, μάλλον ενοχλεί και κάποιοι έχουν βάλει στόχο να στερήσουν από την ομάδα μας το πιο σημαντικό της «όπλο», τους οπαδούς μας.

Μην τους κάνουμε το χατίρι ….”

Exit mobile version