ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρεκόρ καριέρας για Γκιστ

Με τα οκτώ επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Τζέιμς Γκιστ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Α1, ενώ σημείωσε την 3η καλύτερη στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ρεκόρ καριέρας για Γκιστ

Ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού», πρόλαβε σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά, να μαζέψει εννέα συνολικά ριμπάουντ, εκ των οποίων τα οκτώ επιθετικά, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της φετινής Α1, καθώς κάτι παρόμοιο έκανε και ο Κρουμπάλι στο παιχνίδι του Λαυρίου με τον Αρκαδικό.

Ο Γκιστ, σημειώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτό το ρεκόρ, αφού μέχρι τώρα η κορυφαία επίδοση του ήταν τα πέντε επιθετικά που είχε στο εκτός έδρας με το Λαύριο και εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά και πέρυσι στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Παράλληλα, ο άσος των «πρασίνων», έφτασε πολύ κοντά στο να ξεπεράσει την επίδοση των εννιά επιθετικών ριμπάουντ, που μάζεψαν ο Τζον Αμίτσι στις 30 Νοεμβρίου 1996 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πειραϊκό και ο Ντάριλ Μίντλετον στις 13 Μαρτίου του 2002 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επίδοση που είχε ο Γκιστ στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, πραγματοποίησε δύο φορές o Ντίνο Ράτζα σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγου τη σεζόν 1997-1998 και σε εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι την περίοδο 1998-1999.

Κάτι ανάλογο, είχαν πετύχει τόσο ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1998-1999, όσο και ο Ρόντνεϊ Μπιούφορντ σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας το 2002-2003.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.