ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ TΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Παραμένει ο «Στράμα», πάει για τεχνικό διευθυντή!

Την παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού» και την απόκτηση ξένου αθλητικού διευθυντή, αποφάσισε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Παραμένει ο «Στράμα», πάει για τεχνικό διευθυντή!

Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» μαζί με το επιτελείο του, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν το δρόμο που θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη σεζόν, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, αφήνοντας πίσω τη φετινή καταστροφική χρονιά.

Έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει αποφασίσει να παραμείνει στο «πράσινο» τιμόνι της ομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και να προσλάβει τεχνικό διευθυντή.

Στην προσωπικότητα του Αντρέα Στραματσόνι, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα τον καλέσει για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο το «Στράμα» λήγει το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος. Οι «πράσινοι» θα κάνουν χρήση αυτής της οψιόν και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο Αλαφούζος επιθυμεί το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα να το αναλάβει κάποιος με ισχυρή προσωπικότητα και «κονέ» στο ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, ώστε να γίνει στην ομάδα η… επανεκκίνηση.

Στα υπόψιν των «πρασίνων» υπάρχει ο άλλοτε Βραζιλιάνος σταρ που πέρασε με επιτυχία από την ομάδα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη στιγμή. Παράλληλα, μαζί με τον Ζιλμπέρτο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που κοιτάζουν οι «πράσινοι» και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του επιτελείου, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.