ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έχει να παίξει από τις 4 Φλεβάρη στην Ευρωλίγκα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ίσως αγωνιστεί στην Τουρκία παίρνοντας τη θέση του Κούζμιτς στην 12άδα.

Έχει να παίξει από τις 4 Φλεβάρη στην Ευρωλίγκα

Με τον Όγκνιεν Κούζμιτς να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ο Βινς Χάντερ θα δει τον χρόνο συμμετοχής του να μεγαλώνει στην Τουρκία, όπου πιθανόν είναι (αναλόγως πως θα εξελιχθεί ο αγώνας) να παίξει κι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο τραυματισμός του Σέρβου φέρνει ανακατατάξεις στους ψηλούς με τον Αμερικανό να δείχνει σε καλή κατάσταση στα τελευταία του παιχνίδια και τον Ελληνα σέντερ να μην έχει καμιά σχέση με τον ψαρωμένο έφηβο του φθινοπώρου, τώρα πια έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στην 12άδα της Α1, αγωνιζόμενος ως βασικός.

Ο 19χρονος πίβοτ έχει παίξει 30 λεπτά φέτος στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση με 4/13 δίποντα και ½ βολές, έχει κατεβάσει 10 ριμπάουντ, ενώ μετράει και 2 τάπες δίχως να έχει υποπέσει ακόμα σε λάθος. Έχουμε να τον δούμε ν΄αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο από τις 4 Φεβρουαρίου όταν ο «Σάλε» τον χρησιμοποίησε 2 λεπτά στην Κροατία, εναντίον της Τσεντέβιτα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.