ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο θαυματουργός Ουίλιαμς!

Έχει 40 μέρες με τα πράσινα. Κι εκείνος που ξεκίνησε ως μια απλή προσθήκη, εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή. Το (s)dna του Έλιοτ Ουίλιαμς ήταν για μεγάλα πράγματα, απλά είχε για λίγο αλλοιωθεί...

Ο θαυματουργός Ουίλιαμς!

Πιόνια, αξιωματικοί, πύργοι, ίπποι και μια βασίλισσα. Όλοι στην υπηρεσία να προστατεύσουν τον βαρύ και αργοκίνητο βασιλιά από τους αντιπάλους. Όλοι τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικό τρόπο κίνησης στο παιχνίδι, διαφορετικό ρόλο. Άλλοτε αναλώσιμοι στην στρατηγική του σκακιστή, άλλοτε πολύτιμοι προστάτες στην τακτική για τη νίκη. Ένα παιχνίδι που ακόμα κι όταν φαίνεται χαμένο μπορεί να κερδηθεί. Αρκεί να έχεις όραμα, στόχο, μεθοδικότητα και μια βασίλισσα να σε εμπνέει. Όπως η βασίλισσα του Έλιοτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.