ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Selfie του Παπαγιάννη με τον «αδερφό» του Ουίλιαμς (Pic)

Selfie με τον Έλιοτ Ουίλιαμς τον οποίο αποκάλεσε και «αδερφό» του, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, o Γιώργος Παπαγιάννης.

Η Selfie του Παπαγιάννη με τον «αδερφό» του Ουίλιαμς (Pic)

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά με τις δυνατότητές του και το χαρακτήρα του, έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά των φίλων, αλλά και της ομάδας του «τριφυλλιού».

Έτσι ο Γιώργος Παπαγιάννης στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ανέβασε μια φωτογραφία με τον Αμερικανό φόργουορντ, τον οποίο αποκάλεσε και «αδερφό» του, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις πολλές καλές σχέσεις που διατηρεί μαζί του.

Δείτε τη φωτογραφία…

12525188_1399048683729833_5580600888221480867_o

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.