Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε ότι πριν τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ Ανδρών, είχε επιτευχθεί «συμφωνία κυρίων» μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να μη δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους…

Τι και αν την επιβεβαίωναν οι διοικούντες την ΕΟΠΕ και οι υπεύθυνοι των ΤΑΑ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ; Από τον Ολυμπιακό υποστήριζαν ότι δεν συνέβη ποτέ. Και η Πυράγρα τους πιστεύει. Δίκιο έχουν αυτοί, δεν έγινε ποτέ καμία «συμφωνία κυρίων»!

Μία «συμφωνία κυρίων» μπορεί να τηρηθεί μόνο από κύριους. Όποιος εμπλέκεται διοικητικά με τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως τμήματος, δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη έννοια. Μπορεί να μην το κάνει εκούσια και απλώς να παρασύρεται από τη γενικότερη νοοτροπία που διαπνέει το σύλλογο. Η ουσία, όμως, είναι ότι αποκτά ένα μοτίβο συμπεριφοράς.

Για αυτό σας λέει η Πυράγρα… Η στάση των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Το αντίθετο ισχύει, θα έπρεπε να αιφνιδιάσει εάν την επιβεβαίωναν… Δηλαδή, να κρατούσαν το λόγο τους και να εφάρμοζαν τα συμφωνηθέντα.

Επιβάλλεται να κατανοήσουν όλοι, στον Παναθηναϊκό και στις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, σε όποιο άθλημα και αν δραστηριοποιούνται, ότι αν περιμένουν τη συνεργασία των εκπροσώπων του Ολυμπιακού για να το αναβαθμίσουν, τότε θα καταλήξουν… σκελετοί.

Γιατί η έννοια «Ολυμπιακός» είναι αντώνυμη με την ισονομία, την πρόοδο και τον υγιή ανταγωνισμό… «Ολυμπιακός» και στα ίσα, απλά δεν υφίσταται!

Ενότητες