ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Να δούμε αν αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Παναθηναϊκό»

Στα πολλά λάθη της ομάδας, αλλά και στην αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου, στάθηκε ο Ιταλός τεχνικός, που πρόσθεσε πως δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, ώστε να δει αν μπορούν να βοηθήσουν στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

«Να δούμε αν αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας και που οφείλονται: «Για να είμαι ειλικρινής κάναμε αρκετά λάθη απόψε και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για ομαδικά και όχι ατομικά λάθη. Μερικές φορές, το λέω γενικά, όταν δεν παίζεις για ένα διάστημα θες χρόνο για να επιστρέψεις. Αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είναι ομαδικό λάθος. Λάθος όλων μας και δικό μου. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να ξεχάσουμε αυτά τα λάθη και να συνεχίσουμε».

 Για τη συμμετοχή Μαμούτε στη βασική ενδεκάδα: «Ήταν λάθος μου επειδή τα χαρακτηριστικά του Λέτο και του Μαμούτε είναι αρκετά όμοια. Ο Μαμούτε είναι 20 χρονών. Στο πρώτο μέρος οι επιθετικοί μας πήγαιναν προς την μπάλα, αλλά κανείς δεν έκανε κίνηση προς την περιοχή. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και είναι σημαντικό σε αυτά τα ματς να καταλάβουν όλοι το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Γενικά μιλώντας θέλουμε να καταλάβουμε αν αυτοί μπορούν στον Παναθηναϊκό να βοηθήσουν, να είναι μέλη της ομάδας».

Για το αν του άρεσε η αντίδραση μετά το 1-2: «Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος. Το είπα στα παιδιά. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος στα αποδυτήρια. Αυτό μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Τους είπα πριν το ματς πως στο ποδόσφαιρο πως αυτά τα ματς είναι περίεργα. Ίσως να πίστεψαν μετά το 1-0 το ματς τελείωσε. Στο δεύτερο είδαμε τον Παναθηναϊκό που βλέπουμε τελευταία, με πολλές ευκαιρίες, ενέργεια. Αυτό είναι καλό και το κρατάμε. Αξίζαμε την νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.