ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Ελπίζω να πρωταγωνιστήσουμε στα play offs»

Την ελπίδα του, πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στα play offs, εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Στραματσόνι: «Ελπίζω να πρωταγωνιστήσουμε στα play offs»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Kick Off», που έγιναν στο περιθώριο της συνάντησης των προπονητών της Super League, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε πως η ομάδα του, θα μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τα πλέι οφ: «Ελπίζω η ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στα πλέι οφ». Για τον MVP της φετινής Super League: «Κατά τη γνώμη, θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να πούμε ποιος είναι ο MVP».

Για την ομάδα-έκπληξη φέτος: «Με τη μέχρι τώρα πορεία του, ο Πανιώνιος είναι η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος. Τα πηγαίνει εξαιρετικά».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη βελτίωση του πρωταθλήματος: «Είμαι απλά ένας προπονητής… Δεν είναι ο ρόλος μου να αναλύσω τι φταίει για την ποιότητα του πρωταθλήματος. Μπορούμε σίγουρα να βελτιώσουμε πολλά. Και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.