ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

«Βελτιωθήκαμε στο β’ ημίχρονο»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου της σημερινής αναμέτρησης με την Κηφισιά, τόνισε ότι οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν στο δεύτερο μισό του αγώνα και έτσι πήραν τη νίκη.

«Βελτιωθήκαμε στο β' ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε αναφορικά:

με το παιχνίδι: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά την ήττα που γνωρίσαμε πριν από δύο μέρες στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Ξέραμε πως θα ήταν ένα σκληρό ματς με πολλές επαφές. Στην αρχή μπήκαμε κουρασμένοι αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά ξεκινήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή».

με την εξαιρετική απόδοση του Ελ-Αμίν που αποτέλεσε πρόβλημα για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Ελ-Αμίν. Ο Καλάθης ήταν ο προσωπικός του αντίπαλος αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά. Μετά βρήκαμε ισορροπία και καταφέραμε να παίξουμε σε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο».

με τις απουσίες και το ροτέισον: «Είχαμε απουσίες και διαφορετικό ροτέισον. Παίξαμε το παιχνίδι χωρίς Φελντέιν και χωρίς Διαμαντίδη. Μπήκαν κάποιοι άλλοι που κάλυψαν ισάξια το κενό και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θέλω να συγχαρώ την Κηφισιά και τον κόουτς της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο κάτι που τους είχα ξαναπεί στο ΟΑΚΑ. Πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή χημεία και καλή επιτυχία για τη συνέχεια».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.