Ποδόσφαιρο

Ένα και καλό (Vid)

Ήταν 10 Απριλίου του 2005, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Πριν από 11 χρόνια ακριβώς ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι του Αντώνη Νικοπολίδη με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είχαν χάσει τρομερές να ανοίξουν το σκορ από νωρίς.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Μινχ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκούμας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου την δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα! Με τη νίκη αυτή το «τριφύλλι» πέρασε πρώτο στο πρωτάθλημα αλλά τελικά το έχασε μέσα από τα χέρια του.

Παναθηναϊκός (Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Μόρις, Κώτσιος, Χαραλαμπίδης (67’ Βύντρα), Μπασινάς, Γκονζάλες, Μινχ (61’ Κωνσταντινίδης), Γκέκας, Κωνσταντίνου, Βόουτερ (82’ Μάριτς)

Ολυμπιακός (Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Γεωργάτος, Στολτίδης (67’ Πάντος), Τζόρτζεβιτς, Μάριτς, Οκκάς (67’ Τζιοβάνι), Ριβάλντο, Καστίγιο (87’ Ταραλίδης).

Exit mobile version