ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα με αυτόν τον παίκτη»

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αποθέωσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Μπουρούσης, που παράλληλα μίλησε και για την προσωπική σχέση που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μπουρούσης: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα με αυτόν τον παίκτη»

Ο Έλληνας σέντερ, δήλωσε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο που αγωνίστηκε στο πλευρό του «3D», αλλά και στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή την αγκαλιά στο φινάλε του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 32χρονου άσου για:

-την τελευταία εμφάνιση του Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα: «Ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα με αυτόν τον παίκτη και βρέθηκα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα».

-τον εναγκαλισμό του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι τιμητικό για μένα που ο κ. Γιαννακόπουλος ήρθε να με προστατέψει. Ντάξει, δεν έγινε και τίποτα, δύο μπουκάλια έπεσαν. Ο κόσμος δεν το ξέρει, αλλά έχω μια προσωπική σχέση μαζί του. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά υπάρχει ένας σεβασμός μεταξύ μας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 146.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τις αποδοκιμασίες και το χειροκρότημα από μερίδα του κόσμου: «Δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Εγώ πάντα έμπαινα μέσα κι έπαιζα για την ομάδα που έπαιζα. Ευχαριστώ όσους με χειροκρότησαν».

-τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη, γιατί αν χάναμε δεν θα είχαμε ελπίδα να νικήσουμε την Πέμπτη. Βάλαμε μεγάλα σουτ, εγώ δεν ήμουν καλός επιθετικά, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω σε άλλους τομείς. Είχαμε σε μεγάλη βραδιά τον Άνταμς και τον Τζέιμς».

-την πρόκριση στο Final Four: «Ξαναπάω στο Βερολίνο, που ήμασταν τότε άτυχοι με τον Ολυμπιακό. Έτσι τα φέρνει η μοίρα. Πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να φτάσουμε στο Final Four. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Final Four».

Τιμή για Διαμαντίδη, Γιαννακόπουλο και κόσμο»" data-description="Ευτυχής για την πρόκριση στο Final Four,αλλά ταυτόχρονα και για την παρουσία του στο τελευταίο ματς του Διαμαντίδη, όπως και για τη στάση Γιαννακόπουλου και οπαδών απέναντί του δήλωσε ο Γ.Μπουρούσης.">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.