ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Κούπα από την πληρέστερη ομάδα ever (pics + vid)

Ηταν 3 Μαΐου του 2009, όταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 χρόνων νικούσε την ΤΣΣΚΑ με 73-71 στον τελικό του Βερολίνου και έραβε το πέμπτο από τα έξι αστέρια στη φανέλα του.

Κούπα από την πληρέστερη ομάδα ever (pics + vid)

Με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς «μαέστρο» από τον πάγκο, εκείνη η ομάδα ήταν το κάτι άλλο. Με τον Διαμαντίδη στα καλύτερά του, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον Σπανούλη νεαρό πριν πάρει τη λάθος απόφαση για την καριέρα του, τον Μπατίστ σε σούπερ κατάσταση, τον Πέκοβιτς να είναι φοβερός και τρομερός κάτω από τη ρακέτα, τον Ντρου Νίκολας να πυροβολεί και τους Τσαρτσαρή, Χατζηβρέττα, Φώτση, Περπέρογλου, οι «πράσινοι» είχαν ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ρόστερ!

Προηγήθηκε η νίκη με 84-82 επί του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό και στον τελικό με την ΤΣΣΚ, έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ήρθε η τελευταία φάση με τον πρώην πράσινο (σ.σ. είχε κατακτήσει Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 2007) να χάνει τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, κάνοντας τους παίκτες και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς! «Και στο Βερολίνο…».

ÄÉÁÌÁÍÔÉÄÇÓ ÁËÂÅÑÔÇÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ (ÔÅËÉÊÏÓ / ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008 ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ 2009) DIAMANTIDIS ALVERTIS / PANATHINAIKOS - CSKA (FINAL / EUROLEAGUE 2008 FINAL FOUR 2009)
Ç ÁÐÏÔÕ×ÇÌÅÍÇ ÐÑÏÓÐÁÈÅÉÁ ÃÉÁ ÔÑÉÐÏÍÔÏ ÔÏÕ ÓÉÓÊÁÏÕÓÊÁÓ ÓÔÏ ÔÅËÏÓ ÔÏÕ ÁÃÙÍÁ

Δεκάλεπτα: 21-16, 48-28, 56-46, 73-71.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν, Σπανούλης 13 (3), Περπέρογλου 6 (1), Μπατίστ 6, Φώτσης 13 (8 ριμπάουντ), Χατζηβρέττας, Νίκολας 7 (1), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 10 (2), Πέκοβιτς 6, Σάκοτα, Γιασικεβίτσιους 10 (3)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Ζήσης, Κέιρου, Σμόντις 9 (9 ριμπάουντ), Σισκάουσκας 13 (2), Χόλντεν 14, Λόρμπεκ 5, Βοροντσέβιτς, Λάνγκντον 13 (1), Καούν 3, Χριάπα 9 (1), Πλάνινιτς 5, Μόρις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.