ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι 13 καλύτερες στιγμές του «3D»

Χρόνια πολλά μεγάλε αρχηγέ! (Vids)

Ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης έχει γενέθλια σήμερα (36) και το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει τις 13 καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

Χρόνια πολλά μεγάλε αρχηγέ! (Vids)

Όσα λόγια και να πει κανείς για τον Δημήτρη Διαμαντίδη δεν μπορούν να περιγράψουν, αυτά που έχει προσφέρει ο «πράσινος» αρχηγός στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ. O «3D» ολοκληρώνει φέτος την καριέρα του με τα 13 αυτά βίντεο να αποτυπώνουν ένα μέρος των όσων έχει πετύχει.

Ο «πράσινος» αρχηγός ξεκίνησε από την Καστοριά κι έφτασε στο σημείο να είναι ανάμεσα στους θρύλους του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μία καριέρα λαμπρή γεμάτη μοναδικές στιγμές αλλά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να μένει πάντα ταπεινός και να μην «σταματάει» να δουλεύει.

Ένας ηγέτης, ο οποίος πάντα μιλάει για ομαδική δουλειά, πάντα αναφέρεται στους συμπαίκτες του και ποτέ δεν του άρεσε η αυτοπροβολή. Απολαύστε ένα μικρό δείγμα από τον μεγάλο «πράσινο» αρχηγό.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει τις 13 καλύτερες στιγμές στην καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη:

13.Έβαλε 13 πόντους σε 75”

Ο Παναθηναϊκός στις 09/02/2008 αντιμετώπιζε την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» δεν ήταν σε καλή βραδιά και η ήττα ήταν πολύ κοντά, αν φυσικά δεν υπήρχε ο μεγάλος «3D». Ο μεγάλος αρχηγός με 13 πόντους σε 75” έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και έδωσε την μισή νίκη στον Παναθηναϊκό.

12.Τα 7 τρίποντα του «3D»

Άλλη μία παράσταση από τον μεγάλο αρχηγό που πέτυχε 7 τρίποντα απέναντι στην Μάλαγα και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 77-76 εκτός έδρας, στις 24 Νοεμβρίου του 2011.

11.Το βάλε από το κέντρο, το κάνε κι αυτό!

Στις 23/03/2008 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε εντός έδρας την Σιένα, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τρίποντο πίσω από το κέντρο, στο τέλος της τρίτης περιόδου.

10.Την σκότωσε την Μπάρτσα!

Οι «πράσινοι» στις 16 Απριλίου του 2013 αντιμετώπιζε εντός έδρας την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της φάσης των «8» της Ευρωλίγκας. Το παιχνίδι παίχθηκε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος και σ’ αυτού του είδους τα ματς ο Διαμαντίδης παίζει συνήθως πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ίδιο συνέβη και τώρα. Ο αρχηγός έβαλε τα σουτ του ματς (για το 59-57 και το 64-63), έκανε το κλέψιμο του ματς στα 10 δευτερόλεπτα και εγγυήθηκε τη μεγάλη νίκη.

9.Το έβαλε πίσω από την μπασκετα!

Οι παραστάσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν έχουν τελειωμό! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στις 17/02/2012 πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι απέναντι στην Καβάλα και ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=6WPXEa9HucM

8.Το τρίποντο πριν την… καρφώσει ο Μπατίστα!

Το «τριφύλλι» στις 23 Οκτωβρίου του 2014 αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με ένα τρίποντο και μία ασσίστ χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά το Κύπελλο.

https://youtu.be/f-i30KvQnwo

7.Το απίστευτο τρίποντο του Διαμαντίδη με το Ρέθυμνο!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πέτυχε στις 25/10/15  ένα τρίποντο εν κινήσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και άφησε άπαντες…. άφωνους.

https://youtu.be/Z42jITs0scs

6.Η τάπα στον Άκερ!

Στον τρίτο τελικό της σεζόν 2006-07 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να σβήνει τα… φώτα του Άκερ και να χαρίζει τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

5.Του χάρισε το Κύπελλο!

Στον τελικό Κυπέλλου του 2009 ο «3D» πλήγωσε τον Ολυμπιακό από την γραμμή των τριών πόντων και χάρισε στον Παναθηναϊκό άλλο ένα τρόπαιο.

4.Το απίστευτο καλάθι που ποτέ δεν μέτρησε!

Ο μεγάλος αρχηγός πέταξε την μπάλα στον…Θεό και αυτή κατέληξε στο αντίπαλο καλάθι. Το καλάθι αυτό ποτέ δεν μέτρησε μιας και είχαν δοθεί βήματα. Παρόλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAgiVJ1c5o

3.Του χάρισε το 60 αστέρι!

Στις 8 Μαϊού του 2011 ο Δημήτρης Διαμαντίδης με μία εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον τελικό της Ευρωλίγκα, χάρισε το 6ο αστέρι στην «πράσινη» φανέλα.

2.Όταν ζάλισε τον Τζαουάι!

Ο μεγάλος αρχηγός …ζάλισε τον Τζαουάι και στη συνέχεια σκότωσε την Μπαρτσελόνα.

1.Η αποθέωση, η μεγαλύτερη στιγμή του!

Όταν κάνεις airball και σε αποθεώνει όλο το γήπεδο, όταν κάνεις λάθος και σε αποθεώνει όλο το γήπεδο σημαίνει ότι έχεις καταφέρει κάτι παραπάνω από το να κερδίσεις τον σεβασμό του «πράσινου» κόσμου. Έχεις κερδίσει την λατρεία του. Ακόμα και να τελειώσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης φέτος (που είναι κατά 99% σίγουρο) κανείς δεν θα τον ξεχάσει.

https://www.youtube.com/watch?v=bS6Z8oNhlhU

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.