ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανεξήγητη τόση αστοχία

Πως γίνεται ο Γκιστ με 70% στις βολές τα προηγούμενα χρόνια να έχει πέσει στο 42% (!!!) στα πλέι-οφ;

Ανεξήγητη τόση αστοχία

Με το απίστευτο 0/6 βολές ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Άρη ο Τζέιμς Γκιστ δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ στην πράσινη καριέρα του.

Ο δυναμικός φόργουορντ παρουσιάζεται αγνώριστος φέτος απ’ τη γραμμή της φιλανθρωπίας, τελειώνοντας την κανονική περίοδο με 56.2% ενώ τα πράγματα πάνε χειρότερα στα πλέι-οφ αφού στα παιχνίδια ρουτίνας με Κολοσσό/Άρη ο ψηλός έχει… 42.2 % ευστοχία!

Επιβάλλεται να βρει γρήγορα την συγκέντρωσή του γιατί κόντρα στον Ολυμπιακό τέτοιες λεπτομέρειες κρίνουν τίτλους. Πέρσι πάντως ο Τζειμς είχε 77% στις βολές, τη σεζόν 2013-2014, 69.2%, ενώ την πρώτη του σεζόν με την πράσινη φανέλα 68,8%!

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πραγματικά ανεξήγητο τι έχει πάθει φέτος όταν στήνεται για να εκτελέσει ανενόχλητος από τα 4.5 μέτρα! Πρώτη φορά συνέβη να μην βρει ούτε μια φορά στόχο σ’ έξι προσπάθειες αν κι υπήρχαν παιχνίδια που σπατάλησε αμέτρητα «πέναλτι», όπως στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στον πόντο (7/14) ή αυτό που προηγήθηκε με τον Κολοσσό στη Ρόδο για τα πλέι-οφ (8/13).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.