ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στον τελικό

Η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού, διεκδικεί σήμερα (18:15, Novasports1) απέναντι στον Ατρόμητο, το Κύπελλο του «Βίκος Κόλα Elite Neon Cup».

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στον τελικό

Στο κορυφαίο τουρνουά ακαδημιών στην Ελλάδα, οι «πράσινοι» του Άρη Κυριαζή θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι Παίδες, έκαναν ένα πολύ καλό τουρνουά, επικρατώντας την πρώτη ημέρα με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και μένοντας στο 0-0 με την Παρτιζάν, ενώ μετά τη νίκη επί της Ανζί με 4-0 τη δεύτερη ημέρα, ήρθε η λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Στο χθεσινό ημιτελικό, οι «μικροί» ξεπέρασαν το εμπόδιο του Άρη, καθώς νίκησαν με 1-0 και πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στην ομάδα του Ατρομήτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ