ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ βρίζατε τον Γκάλη και τον Γιαννάκη… (vid)

Ο «μπασκετικός» λαός του Άρη… έβριζε χυδαία και εν χορώ, Διαμαντίδη και Φώτση και αυτό προξένησε εντύπωση. Εδώ έβριζαν τους «δικούς» τους, Γκάλη και Γιαννάκη, στους «άλλους» θα κολλούσαν;

Εδώ βρίζατε τον Γκάλη και τον Γιαννάκη… (vid)

Τελικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με δαύτους. Εμ προκαλούσαν συνεχώς και με χυδαίο τρόπο, εμ ζητούν και τα ρέστα, μέσω των «εκπροσώπων» των (βλέπε συνέντευξη Τύπου).

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε όποιο γήπεδο και αν έχει πάει, έχει χειροκροτηθεί, αποθεωθεί για τη συμβολή του στο ελληνικό μπάσκετ. Κανείς δεν περίμενε φυσικά να γίνει αυτό στο Αλεξάνδρειο, ή να γίνει στο ΣΕΦ.

Άλλο αυτό όμως και άλλο, να βρίζουν εν χορώ τη μάνα του καθ’ όλη τη διάρκεια. Η αργότερα την αποθανούσα-προσφάτως-μητέρα του Αντώνη Φώτση. Λίγη ντροπή, λίγη τσίπα… αλλά από ποιους, από αυτούς που έβριζαν τον Γκάλη και το Γιαννάκη; Που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν ούτε στο χάρτη; Χαίρε κόμπλεξ απύθμενο…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ylqQ1Ql7Rpw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.