Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα»

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αποδοκιμασίες κατά του Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM», αναφέρθηκε αρχικά στο λόγο που βρέθηκε στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως «εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους μεγάλους συλλόγους».

Στη συνέχεια, σχολίασε τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Αντρέα Στραματσόνι, μετά την κακή εικόνα της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και τέτοια περιστατικά όπως έγινε στις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι. Σε έναν σύλλογο αποφασίζει όμως η διοίκηση, όχι ο κόσμος. Ο φίλαθλος θέλει τίτλους και διακρίσεις. Οι τίτλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρετε ότι υπάρχει μια συνεργασία. Ας περιμένουμε».

Για τα πλέι οφ:

«Tα πλέι οφ θα είναι ένα θρίλερ μέχρι τέλους για την πρώτη θέση. Ο Πανιώνιος είναι ένα αουτσάιντερ, αν κερδίσει κάποιος δυο φορές τον Πανιώνιο θα τερματίσει πρώτος. Η μεγάλη απόκρουση ήταν του Γλύκου στο τετ α τετ του Μπεργκ. Καθόρισε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σταθερός σε όλο το ματς. Και ο Παναθηναϊκός λέει να γίνει πρώτα το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Exit mobile version