ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη ατάκα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Διαβάστε τι δήλωσε και θα καταλάβετε…

Απίστευτη ατάκα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ως γνωστόν, είναι και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης, η οποία ανέβηκε στη FL. O Γιαννακόπουλος… τρελαμένος από τη μεγάλη επιτυχία και φυσικά αστειευόμενος, δήλωσε: «Γιατί όχι και σαν τη Λέστερ η Σπάρτη, στόχος το πρωτάθλημα Ελλάδας»!

Έβλεπα τόσες ομάδες Παγκοσμίως να χρησιμοποιούν τ΄ όνομα μας, Σπάρτα Πράγας, Σπάρτα Ρότερνταμ και άλλες τόσες. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κοντά στις 20, και εμείς να μην έχουμε τίποτε. Βλέπουμε το παράδειγμα της Λέστερ και λέμε γιατί όχι; Γιατί όχι κι εμείς; Σπάρτη είμαστε. Το όραμα και ο στόχος δεν είναι η Α’ Εθνική, είναι οι τίτλοι, είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος και είναι και η Ευρώπη. Οι Σπαρτιάτες δεν μπορούν να λείπουν από εκεί. Και δεσμεύομαι, λοιπόν, ενώπιον όλων σας, ότι εφόσον προχωρήσει το θέμα του γηπέδου όλα, και το τονίζω όλα, τα πιθανά κέρδη από την εκμετάλλευση του γηπέδου θα επενδύονται είτε στην ομάδα είτε στις ανάγκες του Δήμου και των πολιτών. Εγώ δεν έχω έρθει εδώ πέρα για να βγάλω χρήματα, έχω έρθει για να βοηθήσω την περιοχή. Νομίζω πως το έχω δείξει εν μέρη, θα το δείτε και στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.