ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Τα θετικά σημεία της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ, ανέφερε ο Λούκας Βιγιαφάνιες αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση, αναφέρθηκε στον τομέα ψυχολογία που θα τονωθεί μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ σχετικά με τη θέση που προτιμά, τόνισε πως νιώθει καλύτερα όταν παίζει πίσω από τους επιθετικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε όλα όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας σήμερα, πιέσαμε ψηλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και πετύχαμε γκολ. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, από τον τερματοφύλακα ως την επίθεση, όλα δούλεψαν πάρα πολύ καλά και αυτό είναι ένα έναυσμα για να συνεχίσουμε».

AdTech Ad
Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη, αλλά αυτή δεν ήρθε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, για αυτό και είναι όμορφο. Πιστεύω πως αυτό είναι έναυσμα για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Να παίζω πίσω από τους επιθετικούς μου αρέσει, εκεί με τοποθέτησε ο προπονητής μου. Είναι μια θέση που τα πάω πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά σήμερα, όλοι κάναμε καλή εμφάνιση».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.