ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΛΙΣΤΑ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΚ

Θέλει Μαβινγκά

Ο αριστερός μπακ της Ρουμπίν Καζάν, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός φέτος στην Τρουά, βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού.

Θέλει Μαβινγκά

Οι «πράσινοι» και ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την φυγή του Ντάνιελ Πράνιτς, θέλουν να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση αριστερού μπακ. Ψηλά σ’ αυτή τη λίστα λοιπόν βρίσκεται ο 25χρονος Κρις Μαβινγκά, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Τρουά αλλά ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν.

Στο «τριφύλλι» έχουν εκφράσει ήδη τις προθέσεις τους στον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, το μόνο εμπόδιο θεωρητικά είναι ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Ρουμπίν Καζάν. Από την άλλη όμως οι Ρώσοι φαίνεται να μην τον υπολογίζουν, οπότε δεν θα είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν στους «πράσινους».

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι 25 χρονών αλλά έχει αγωνιστεί σ’ αρκετές ομάδες στην καριέρα του. Πέρα από την Ρουμπίν και την Τρουά, έχει αγωνιστεί στην Ρεν, στην Γκενκ, στην Ρεμ αλλά και στις «μικρές» της Λίβερπουλ και της Παρί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, κι όσον αφορά τις εθνικές, αγωνίστηκε σ’ όλες τις μικρές της Γαλλίας αλλά βλέποντας ότι δεν θα κληθεί ποτέ στους άνδρες, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Κονγκό και να αγωνιστεί μ’ αυτό το εθνόσημο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.