ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να φύγει ο Λαγός

Ο Τάσος Λαγός, βλέποντας ότι δεν θα έχει ούτε του χρόνου θέση βασικού στο «τριφύλλι», έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερ να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό.

Θέλει να φύγει ο Λαγός

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ξεκαθαρίσει στον Τάσο Λαγό ότι δεν τον υπολογίζει για βασικό τη νέα χρονιά, αλλά ως μία εναλλακτική λύση. Ο Τάσος Λαγός, δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Έτσι ο Έλληνας μέσος θέλει να βρει μία ομάδα στη οποία θα «πάρει» περισσότερα παιχνίδια.Γι’ αυτό λοιπόν εξουσιοδότησε μάνατζερ για να το βρουν ομάδα στο εξωτερικό. Οπότε είναι φανερό ότι το να αποχωρήσει ο Λαγός από τους «πράσινους» το καλοκαίρι, είναι κάτι πολύ πιθανό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.