ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διορία μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Όλα για Ιμπάρμπο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την υπέρβαση και να φέρει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και εναλλακτική λύση σε περίπτωση που τελικά αυτό δεν συμβεί.

Όλα για Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός άσος είναι η πρώτη επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του «τριφυλλιού», με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα, έχοντας μιλήσει με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Ιμπάρμπο παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους», οι οποίοι βλέποντας τις υψηλές απαιτήσεις της Κάλιαρι, έχουν κάνει πρόταση για διετή δανεισμό του παίκτη, δίνοντας ένα καλό πόσο τόσο στην ομάδα, όσο και στον διεθνή επιθετικό.

Ο χρόνος πιέζει πλέον και ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα, καθώς έχει δώσει διορία μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και αν δεν υπάρχει θετική κατάληξη, τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν έτοιμη τη λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ιμπάρμπο, ενώ τρίτη επιλογή φαίνεται πως είναι ο Μαουρίσιο Πινίγια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.