ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα δεδομένα της συμφωνίας

Οικονομική υπέρβαση για Ιμπάρμπο

Ο Παναθηναϊκός κάνει την οικονομική υπέρβαση ώστε να φέρει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Ελλάδα ως δανεικό.

Οικονομική υπέρβαση για Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός άσος είναι πολύ κοντά πλέον στη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και να κάνει την υπέρβαση.

Όπως λοιπόν φαίνεται, ο δανεισμός του Ιμπάρμπο θα κοστίσει αρκετά στους «πράσινους», καθώς μόνο το ποσό το οποίο θα πάρει η Κάλιαρι για το δανεισμό ενός έτους, φτάνει τις 700 χιλιάδες, ενώ υπάρχει και ένα μπόνους ύψους 300 χιλιάδων που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο παίκτης θα λάβει 500 χιλιάδες ευρώ για τον έναν χρόνο, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα έρθει στη χώρα μας για τις υπογραφές, όπως αναφέρει και η «Sportday».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.