ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με σορτσάκι της Νιούκαστλ ο Αμπέντ (vid)

Ο Μεχντί Αμπέντ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τη δουλειά που ρίχνει ενόψει της νέας σεζόν, φορώντας το σορτσάκι της Νιούκαστλ και προκαλώντας αρκετά σχόλια.

Με σορτσάκι της Νιούκαστλ ο Αμπέντ (vid)

Ο Αλγερινός μέσος, είδε τους φίλους της αγγλικής ομάδας με αφορμή το βίντεο να ζητούν την επιστροφή του στην ομάδα, σε ένα σενάριο που φαντάζει αρκετά πιθανό.

«Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω την πιο δυνατός. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν», ήταν το σχόλιο του Αλγερινού στο βίντεο που ακολουθεί.

Working hard to Come back stronger ,cant wait for The start of The season 👌💪💪👊🇩🇿. Travail dur pour avoir le meilleur début de saison possible ,tôute les chances de mon côté pour avoir le meilleur début de saison possible inchallah 🇩🇿🇩🇿💪👊👊

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Mehdi Abeid (@bidido6) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.