ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντίβατς: «Θα γίνει All-Star ο Παπαγιάννης» (vid)

Ο αντιπρόεδρος και τζένεραλ Μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς, εξέφρασε την ευτυχία του για την απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ντίβατς: «Θα γίνει All-Star ο Παπαγιάννης» (vid)

Ο Ντίβατς θεωρεί πως ο νεαρός σέντερ μπορεί να φτάσει ακόμα και στο να γίνει All Star παίκτης και στάθηκε στο χαρακτήρα του, αλλά και στη δίψα του για μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίβατς:

«Θα έρθει φέτος, θα ήμασταν τρελοί να μην τον πάρουμε από τώρα, τον παρακολουθούσαμε από καιρό. Τα έχει όλα, απλά είναι νεαρός. Ίσως πρέπει να μάθει ένα νέο στυλ μπάσκετ.

Έχει μεγάλο ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι παίκτης που θα φτάσει μακριά και πιθανότατα θα γίνει All – Star», είπε αρχικά ο Ντίβατς, τονίζοντας στη συνέχεια:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχει πολύ καλές κινήσεις και ικανότητες κοντά στο καλάθι. Είναι σκληρός, δύσκολα τον αντιμετωπίζεις. Λατρεύω τον χαρακτήρα του. Διψάει για μπάσκετ. Είναι πεινασμένος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.