ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ

Παράταση για Μπουρούση!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το χρόνο που ήθελε ο Γιάννης Μπουρούσης και θα περιμένει την απάντηση του Έλληνα σέντερ, για λίγες ακόμα ημέρες.

Παράταση για Μπουρούση!

Το… σίριαλ Μπουρούση φαίνεται πως έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει κι’ άλλο χρόνο στον Γιάννη Μπουρούση, προκειμένου να δώσει την απάντησή του στην πρόταση του εξάστερου.

Όπως είχατε ενημερωθεί, ο ‘Ελληνας σέντερ, ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα, για να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς έχει στα χέρια του δύο-τουλάχιστον-σοβαρές προτάσεις από το ΝΒΑ. Ο ίδιος-στα 33 του πια-σκέφτεται σοβαρά το όνειρο των ΗΠΑ, ωστόσο δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση και γι΄αυτό το λόγο, ζήτησε-και εν τέλει πήρε-περισσότερο χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού, αποφάσισαν να δώσουν λίγες μέρες ακόμα στον Μπουρούση, ωστόσο αυτό το διάστημα δε θα είναι μεγάλο, αφού ο σχεδιασμός της ομάδας πρέπει να “τρέξει” και ενδεχομένως το ρίσκο αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι και μεγάλο. Σε κάθε περίπτωση, το κορυφαίο “5αρι” της Ευρωλίγκας, για τη σεζόν που πέρασε, θα είναι μια μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό-αν και εφόσον γίνει-και γι’ αυτό δίνεται περισσότερος χρόνος στον Καρδιτσιώτη σέντερ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.