ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Ο ΠΑΟ εναντίον ΝΒΑ

Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Μπουρούση να απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε, ευελπιστώντας να αποσπάσει τη θετική του απάντηση, ωστόσο η προοπτική του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον έμπειρο σέντερ και το βασικότερο λόγο που δυσκολεύεται στο να δώσει άμεσα μια οριστική απάντηση στους «πράσινους».

Ο ΠΑΟ εναντίον ΝΒΑ

Η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πιο περιζήτητο Έλληνα σέντερ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, είχε εκφραστεί επίσημα (με αρκετά δελεαστική πρόταση) και ανεπίσημα εδώ και καιρό. Ωστόσο ο Μπουρούσης ο οποίος εξαργυρώνει αυτή τη στιγμή την εξαιρετική παρουσία του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Κάχα Λαμποράλ, βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του που δεν είναι άλλη από το να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επομένως είναι πιθανό να ζητήσει παραπάνω χρόνο από τους «πράσινους» προκειμένου να τους απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός όσο κι αν επιθυμεί διακαώς να τον ντύσει στα «πράσινα», δεν μπορεί να περιμένει και στην περίπτωση που ο Μπουρούσης δεν είναι έτοιμος να απαντήσει, πιθανότατα θα προχωρήσει στο PlanB με τον Ίαν Βουγιούκα να προβάλει ως το φαβορί για αυτή τη θέση.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφενός την επιθυμία του Γιάννη Μπουρούση να περιμένει το ΝΒΑ, αφετέρου τον Παναθηναϊκό να πιέζει τον Έλληνα σέντερ, να απαντήσει άμεσα, δεν φαίνεται να προχωράει η υπόθεση. Εκτός και αν μέσα στην ημέρα υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.