ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

«Περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, είναι ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ανυπομονεί ν' αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

«Περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Την ικανοποίησή του που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο Αμερικανός φόργουρντ/σέντερ Κρις Σίνγκλετον, ενώ σχετικά με τον κόσμο της ομάδας επεσήμανε πως ανυπομονεί ν’ αγωνιστεί και να πετύχει τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Είμαι πολύ περήφανος που θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειάς του. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους θερμούς οπαδούς του και να τους ακούω να φωνάζουν για μένα και για την ομάδα»!

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο πολύ με ήθελε, με σεβάστηκε, οι στόχοι μας ταυτίζονται και γι’ αυτό και τον επέλεξα». 

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω μαζί να πετύχουμε όλους μας τους στόχους, τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στην Ευρωλίγκα, η οποία φέτος θα είναι πολύ πιο απαιτητική. Σας ευχαριστώ όλους! Θα σας δω στο ΟΑΚΑ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.