ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κρίσιμες οι επόμενες μέρες, πιστεύω θα πάει NBA ο Γιάννης»

Ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση, αποκάλυψε πως οι επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Έλληνα σέντερ.

«Κρίσιμες οι επόμενες μέρες, πιστεύω θα πάει NBA ο Γιάννης»

Ο Κώστας Παπαδάκης βρέθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΦΜ 94,6 και αναφέρθηκε στις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε ο Μπουρούσης να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει εκεί.  Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο».

Ερωτηθείς για το μέλλον του Μπουρούση: «Δεν θέλω να πω πολλά, διότι αυτές τις τρεις με τέσσερις ημέρες θα κριθεί η υπόθεση. Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει στο NBA ο Γιάννης και πιστεύω ότι θα είναι εκεί, ίσως να έπρεπε να το είχε κάνει από πιο πριν. Αυτές οι τρεις με τέσσερις ημέρες είναι σημαντικές πάντως. Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για το NBA. Διαφορετικά θα συνεχίσει λογικά στην Ευρώπη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.