ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρέσει ο Γουάιτ, αλλά…

Ο Οκάρο Γουάιτ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, εκείνος δοκιμάζει την τύχη του στο Summer League με τους Μάτζικ, με τους «πράσινους» να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, απόκτησης του Αμερικανού.

Αρέσει ο Γουάιτ, αλλά…

Ο MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1, Οκάρο Γουάιτ, βολιδοσκοπείται από πολλές ομάδες, με τον Παναθηναϊκό (και τον Ολυμπιακό) να είναι μία απ’ αυτές.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη και διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που αρέσουν στον Αργύρη Πεδουλάκη. Ωστόσο, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα σίγουρο, καθώς ο Αμερικανός, τούτη την ώρα, δε χωρά στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδος, οι οποίοι μετρούν ήδη τέσσερις ξένους και έχουν δικαίωμα, να πάρουν μόνο κοινοτικούς παίκτες (δύο για την ακρίβεια).

Πέραν αυτού, ο Αμερικανός, βρίσκεται στις ΗΠΑ και συμμετέχει στο Summer League, με τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ, όπου και διεκδικεί συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεπώς, για να πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει ή να αποδεσμεύσει έναν ξένο από το ρόστερ του, ή να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, ένας από τους ξένους της ομάδας και κάπου εδώ εμπλέκεται το όνομα του Τζέιμς Φελντέιν.

Ο Δομινικανός καταλαμβάνει θέση ξένου στο «πράσινο» ρόστερ, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου, κάτι το οποίο εφόσον συμβεί, θα ανοίξει το δρόμο για τη μεταγραφή του Γουάιτ στον Παναθηναϊκό, παρότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, ο Αμερικανός φέρεται να έχει στα χέρια του-έστω και προφορικά-την καλύτερη προσφορά από την πλευρά του Παναθηναϊκού, γεγονός, που οδηγεί στο συμπέρασμα, πως γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί ο παίκτης.

Οι αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα είναι κρίσιμες, όσον αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καθώς όπως έχει επισημανθεί εδώ και μέρες, η μεταγραφή ή μη, του Γιάννη Μπουρούση, αποτελεί την αρχή του… ντόμινο, για τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας του Πεδουλάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.