ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «ανάκριση» στον Γιώργο Παπαγιάννη (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Σακραμέντο Κινγκς, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποιο τραγούδι ακούει πριν μπει στο γήπεδο.

Η «ανάκριση» στον Γιώργο Παπαγιάννη (vid)

Ο νεαρός σέντερ, ιδιαίτερα κεφάτος και πάντα με χαμόγελο, απάντησε στις ερωτήσεις της Μόργκαν Ράγκαν και αποκάλυψε τα γούρια του, αλλά και τις τάπες που του αρέσει να «μοιράζει».

Αναλυτικά μίλησε:

Για το αγαπημένο του παπούτσι: «Τα Kobe 10’s»

Για το αγαπημένο του τραγούδι: «Δεν ξέρεις αυτό το τραγούδι, είναι ελληνικό. Δεν θα το τραγουδήσω εδώ (γέλια)… Λέγεται Ανάστα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γούρι του πριν τα παιχνίδια: «Τις περισσότερες φορές, όταν έχουμε παιχνίδια πιθανότατα θα είμαι ο τελευταίος που θα καρφώσει πριν πάμε στον πάγκο. Αυτό κάνω».

Για αυτό που του αρέσει να κάνει στο γήπεδο: «Οι τάπες. Γι’ αυτό αγαπάμε το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.