ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Σίνγκλετον και το xbox για δώρο (Pics)

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε ένα χιουμοριστικό τούιτ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να του υπόσχονται ένα δώρο, αν κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο Σίνγκλετον και το xbox για δώρο (Pics)

Ένας χιουμοριστικός διάλογος πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο τουίτερ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού,Κρις Σίνγκλετον, δεν ξέρει αν θα πάρει φέτος το Xbox One S ή του χρόνου το Χbox One «Scorpion» και πολλοί «πράσινοι» οπαδοί τον ρωτήσαν: «Γιατί δεν παίρνεις και τα δύο; Σε πλήρωνε με… χιόνι η Λοκομοτίβ Κουμπάν;». 

Από την πλευρά του αυτός απάντησε :  «Δεν μπορώ να τα πάρω και τα δύο». Στη συνέχεια συμπλήρωσε κιόλας: «Όλα ήταν καλά στη Λοκομοτίβ και πίστεψέ με σπάνια χιόνιζε. Εννοούσα πως δεν έχω χρόνο να παίζω και στα δύο».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του φύλαγαν το… καλύτερο για το τέλος: «Πάρε την Euroleague του χρόνου και θα σου αγοράσω εγώ και τα δύο», έστειλε ένας φίλος του Παναθηναϊκού και ο κεφάτος Σίνγκλετον είπε: «Όλοι σας να θυμάστε αυτόν τον τύπο! Μην αλλάξεις το όνομά σου. Θα το κρατήσω αυτό», ενώ ένας άλλος «πράσινος» φίλαθλος ανέφερε: «Αν πάρεις την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα σου αγοράσει την Microsoft», με τον μπασκετμπολίστα να γράφει : «Θα μου δώσει μετοχές ή ποσοστά; Είμαι μέσα»!

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 176.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Φίλε, μπορώ να πάρω κι εγώ μέρος σε αυτή τη συμφωνία;».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.