ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρνήθηκε «μυθική» πρόταση από Κίνα!

Ο Γιάννης Μπουρούσης παρά το γεγονός ότι είχε «μυθική» πρόταση από Κίνα, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Αρνήθηκε «μυθική» πρόταση από Κίνα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GOAL», ο «πράσινος» πλέον Γιάννης Μπουρούσης απέρριψε προτάσεις και από την Κίνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα ομάδα της Κίνας του έδινε 2 εκατ. ευρώ για να μείνει στην ομάδα μόλις για ένα εξάμηνο.

Ο μπασκετμπολίστας απέρριψε την πρόταση γιατί ήθελε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, είτε αγωνιζόμενος στο NBA είτε αγωνιζόμενος σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και γι’ αυτό λοιπόν επέλεξε το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.