ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ξανά για Μαρκοϊσβίλι

Τα σενάρια μετά το «ναυάγιο» με Κλαβέρ

Μετά το άδοξο τέλος στην υπόθεση Κλαβέρ, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει αλλού για την ενίσχυση του, με το όνομα του Μαρκοϊσβίλι να επιστρέφει στο προσκήνιο.

Τα σενάρια μετά το «ναυάγιο» με Κλαβέρ

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Βίκτορ Κλαβέρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός άσος, θα συνεχίσει την καριέρα του ως παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Μπαρτσελόνα, σε μία εξέλιξη που έφερε δυσαρέσκεια στο «τριφύλλι», καθώς υπήρχε η ελπίδα πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Πλέον, με τον Κλαβέρ στους «μπλαουγκράνα» και τον Ουάιτ στους Μαϊάμι, ο Εξάστερος είναι αναγκασμένος να στραφεί αλλού για την ενίσχυση του και οι πληροφορίες λένε πως υπάρχουν σκέψεις απόκτησης κοινοτικού τριαριού, με την περίπτωση του 30χρονου Γεωργιανού Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι να επιστρέφει στο προσκήνιο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 214.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα πάει όπως φαίνεται για ενίσχυση και στο «4», είτε από το Summer League είτε από το NBA και ψάχνει περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν βρει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, χωρίς να υπάρχει σε αυτή την περίπτωση η πίεση χρόνου.

Σε ό, τι αφορά τα γκαρντ, οι «πράσινοι» λογικά δεν θα προχωρήσουν σε άλλη κίνηση και θα δώσουν περισσότερο χρόνο στον Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ εκεί υπάρχουν ήδη οι Καλάθης, Παππάς, Φελντέιν και Τζέιμς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.