Ποδόσφαιρο

Για άμυνα μόνο ο «Σίφο»

Πολύ δύσκολα θα αποκτήσει κι’ άλλον κεντρικό αμυντικό ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που δεν επιστρέψει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο Κροάτης επιθυμεί το ίδιο, ωστόσο η Ντινάμο αποτελεί εμπόδιο προς το παρόν, αφού αξιώνει αρκετά χρήματα. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον «Σίφο», ο οποίος προτίθεται να «ρίξει» τις ετήσιες απολαβές του ακόμα και στο 50% (από 600.000 σε 300.000 περίπου), αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κάνει πίσω, όσον αφορά την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία αξιώνει αρκετά χρήματα.

Αν καταφέρει ο Κροάτης και λύσει το συμβόλαιό του, ή εν πάση περιπτώσει βρει τη λύση (δεν αποκλείεται και ο δανεισμός), τότε μπορεί να επισπεύσει την… επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Σε περίπτωση δε, που ο Σίλντενφελντ δεν καταφέρει να έρθει στον Παναθηναϊκό, τότε οι «πράσινοι» μάλλον θα μείνουν ως έχουν, καθώς ο Στραματσόνι δε θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό απλά για να τον… αποκτήσει, αλλά ποντάρει στο γεγονός πως ο Σίλντενφελντ διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει από τον βασικό του στόπερ ο Ιταλός, ενώ δε χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζει τι εστί Παναθηναϊκός, αλλά και ελληνικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version