ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γουακάσο: Ένας τεχνίτης που αρέσει (Vid)!

Αρκετές εντυπωσιακές ενέργειες, ένα τρομερό γκολ κι αρκετό... τρέξιμο για τον Μουμπάρακ Γουακάσο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα.

Γουακάσο: Ένας τεχνίτης που αρέσει (Vid)!

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο πραγματοποίησε σήμερα το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Τσβόλε, στην Λεωφόρο. Δυναμικός, γρήγορος και τεχνίτης μερικά από τα πρώτα δείγματα του Γκανέζου χαφ, ο οποίος με ατομικές ενέργειες «έσπασε» την ολλανδική άμυνα σε πολλές περιπτώσεις.

Ο 25χρονος ποδoσφαιριστής μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κι από το 2ο λεπτό απείλησε την άμυνα της Τσβόλε. Πιο συγκεκριμένα ο Μπεργκ έκανε την πάσα, ο Γκανέζος κατέβασε υπέροχα με το στήθος αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης κατέβασε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε την προσποίηση και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Φαν ντε Χαρτ, στον οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά, μιλάμε για έναν παίκτη με υψηλή τεχνική, που μπορεί να «σπάσει» οποιαδήποτε άμυνα. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει αν αυτές οι πρώτες τρομερές εντυπώσεις είναι και οι σωστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.