Ποδόσφαιρο

Γουακάσο: Ένας τεχνίτης που αρέσει (Vid)!

Αρκετές εντυπωσιακές ενέργειες, ένα τρομερό γκολ κι αρκετό... τρέξιμο για τον Μουμπάρακ Γουακάσο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο πραγματοποίησε σήμερα το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Τσβόλε, στην Λεωφόρο. Δυναμικός, γρήγορος και τεχνίτης μερικά από τα πρώτα δείγματα του Γκανέζου χαφ, ο οποίος με ατομικές ενέργειες «έσπασε» την ολλανδική άμυνα σε πολλές περιπτώσεις.

Ο 25χρονος ποδoσφαιριστής μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κι από το 2ο λεπτό απείλησε την άμυνα της Τσβόλε. Πιο συγκεκριμένα ο Μπεργκ έκανε την πάσα, ο Γκανέζος κατέβασε υπέροχα με το στήθος αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης κατέβασε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε την προσποίηση και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Φαν ντε Χαρτ, στον οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Συνοπτικά, μιλάμε για έναν παίκτη με υψηλή τεχνική, που μπορεί να «σπάσει» οποιαδήποτε άμυνα. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει αν αυτές οι πρώτες τρομερές εντυπώσεις είναι και οι σωστές.

Exit mobile version