ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο επόμενος στόχος μετά τον Ρίβερς

Σε επαφές με Σενγκέλια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει« στον Παναθηναϊκό και επόμενος στόχος είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Σε επαφές με Σενγκέλια

Ο Κέι Σι Ρίβερς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό και επόμενος στόχος για τους «πράσινους» είναι ο 25χρονος φόργουορντ της Λαμποράλ Κούτσα.

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τη στελέχωση του ρόστερ και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 24χρονο φόργουορντ της Λαμποράλ.

Ο Γεωργιανός άσος, που αγωνίζεται και στο «3», καλύπτει τις ανάγκες του Αργύρη Πεδουλάκη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, καθώς οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον παίκτη συνεχίζονται.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 164.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Who is who

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και από το NBA, με τους Μπρούκλιν Νετς και τους Σικάγο Μπουλς, ο Σενγκέλια έρχεται από μία σεζόν με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα, όπου δεν έπαιξε πολύ, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο που τον κράτησε έξω αρκετό καιρό.

Άρχισε την καριέρα του από την Ισπανία με τη φανέλα της Βαλένθια και πήγε στο Βέλγιο για δύο χρόνια, πριν αποφασίσει να κάνει το βήμα για το NBA σε ηλικία 20 χρονών, για λογαριασμό των Μπούκλιν Νετς.

Το 2014 και μετά το πέρασμα του και από το Σικάγο, επέστρεψε στην Ισπανία για Λαμποράλ Κούτσα, όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες σεζόν, συμπαίκτης με τον Μάικ Τζέιμς και τον Γιάννη Μπουρούση.

Αριθμοί

Παίκτης που αγωνίζεται στο «4», αλλά και στο «3», ο Γεωργιανός φόργουορντ είναι και καλός σουτέρ, τελείωσε την περασμένη σεζόν με 19 συμμετοχές και 8.7 πόντους μ.ο και 30% τρίποντα, 58% δίποντα.

Ο Σενγκέλια έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Euroleague τη σεζόν 2007/2008 με τη Βαλένθια, ενώ η πιο γεμάτη του ήταν αυτή της σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα της Λαμποράλ, όταν ολοκλήρωσε τη χρονιά με 24 συμμετοχές και 9.5 πόντους μ.ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.